Bé avui parlarem una mica sobre els diferents tipus d'impressores que trobarem al mercat.

El terme impressora com el seu nom indica fa referència a aquest objecte que sempre hem tingut a casa o en l'oficina del nostre treball i que, connectat als nostres ordinadors, és capaç de produir documents emmagatzemats en els nostres ordinadors, fonamentalment documents de text (en color o en blanc i negre).

Amb això podem aconseguir passar documents electrònics a documents físics per aquest motiu Son una eines de treball indispensable

Desprès tenim  les impressores 3D,  donen un salt més enllà i són capaços d'imprimir i crear objectes complets. 
De fet, el futur que ens espera amb les impressores 3d és aclaparant. Les impressores en 3 Dimensions són l'autèntica revolució tecnològica .


Depenent com sigui la necessitat de cadascun escollirem uns models o uns altres :



Són les impressores mes comercialitzades ja que el seu cost és dels mes econòmics i  assequible ,  aquestes impressores funcionen sobre la base dels cartutxos de tinta , els quals haurem d'anar canviant conformi es gastin , és aquí on resideix el veritable cost de les impressores , ja que el cost delscartutxos és molt elevat.






Aquestes són un tipus d'impressores que ens permeten imprimir amb millor qualitat, són de millor rendiment i funcionament ,encara que els costos són mes elevats.

L'avantatge més gran de les impressores làser sobre les impressores d'injecció de tinta es que una impressora d'injecció de tinta si passem molt  temps sense usar-la aquesta assecarà els cartutxos i el capçal de tinta, mentrestant una impressora làser podem passar més temps sense utilitzar-la i al moment d'imprimir aquesta no presentaria cap dany als cartutxos.




El Plotter és una impressora utilitzada normalment per imprimir treballs publicitaris, enginyeria i arquitectura, són de gran dimensió i en la seva majoria tenen tecnologia d'injecció de tinta, poden existir Plotter fins a de 157 cm, amb un Plotter es pot imprimir qualsevol tipus de paper que tingui la dimensió  menor a la seva grandària i el cost principal és molt elevat en relació amb impressores de documents.
txos i el capçal de tinta, mentrestant una impressora làser podem passar més temps sense usar-la i al moment d'imprimir aquesta no presentaria cap problema de dany de consumibles.



Una impressora 3D és una màquina capaç d'imprimir figures amb volum a partir d'un disseny fet per ordinador. Amb volum vol dir que té ample, llarg i alt.
Una impressora 3D el que realment fa és produir un disseny 3D creat amb l'ordinador en un model 3D físic (real). És a dir, si hem dissenyat en el nostre ordinador, per exemple, una simple tassa de cafè per mitjà de qualsevol programa , podrem imprimir-la en la realitat per mitjà de la impressora 3D i obtenir un producte físic que seria la pròpia tassa de cafè.
Una impressora 3D és una cosa màgica, és com si poguéssim per fi crear objectes de “el no-res”. Objectes tan senzills com una tassa de cafè a objectes molt més complicats i increïbles com a parts d'un avió o fins i tot òrgans humans utilitzant les pròpies cèl·lules d'una persona.

Bé nois fins a aquí la explicació sobre impressores espero que us hagi agradat i continueu visitant el meu bloc gracies.




Com sempre  us deixo uns enllaços de webs amigues que parlen sobre impressores.










Comentarios

Publicar un comentario